Microsoft Word

dilluns, 12 de maig del 2008






En classe ens van explicar unes cuantes cosetes sobre aquest programa. Penso que no està de més compartir-les amb vosaltres ja que són de molt profit.

Per começar dir que està totalment prohibit utilitzar la lletra "COMIC SANS". Aquesta es va crear exclusivament per escriure als còmics. Utilitzada fora d'aquest context no és formal.

També, una de les coses que hem va sobtar és que hi ha un estil de lletra (tipografia) diferent segons el format d'on s'utilitzarà. Si l'escrit es presentarà en paper les millors tipografies són les "serif"( les lletres es recolcen en una espècie de peu)"Aquí teniu un exemple de lletra "serif"" Les tipografies que carèixen d'aquest peu es diuen tipografies "sans-serif" (com la que s'està utilitzant)


Després d'això comencem amb la teoria.

Per fer qualsevol treball seria bo fer-se una plantilla primer, de manera que en els futurs treballs tot sigui més ràpid.

Cal especificar quina lletra, com seran els títols,... Per fer això cal anar a ESTILOS-->NORMAL-->MODIFICAR ESTILO

Quan en un mateix document hi ha pàgines en horitzontal i en vertical, no cal anar a un altre document i fer-ho allà i després posar-lo al treball. És molt més fàcil que tot això. INSERTAR-->CAMBIO DE SECCIÓN i aquesta pàgina anirà independent a la resta.

Per fer un índex només utilitzant un botó, amb la versió 2007 -->REFERENCIA-->TABLA DE CONTENIDOS-->JA està!

Per que surti tot sol cal haver fet el pas de identificar els diferents títols mediant els estils.

Qualsevol dubte, comentar!

PETONS!!!!



 
Copyright © - Wordpress Themes
V'mour theme designed by boonage | yipguseng
Templates Novo Blogger