Simplement PowerPoint

dijous, 24 d’abril del 2008




Tots sabem que als infants els agraden molt els contes. Dons que millor que poder fer un conte interactiu en el qual ells puguin escollir el qué pasarà. Exemple: Dintre del mateix conte En Teo pot anar a la platja o a la muntanya.
Com he posat molts cops el més important per aprendre a utilitzar qualsevol programa és remenar. Probar sense por a fer-ho malbé.
Igualment us explico com es pot fer un conte interactiu.
La mayoria de les accions proximanent citades són de la versió del 2007. El primer que s'ha de fer es obrir el programa Office PowerPoint. (molt important, jajaja)Heu d'escriure la diapositiva amb el que voleu posar i per afegir la interactivitat, cal que afegiu: dintre del menú hi ha un icone que posa "Formas". Dintre d'aquest hi ha uns " Botones de Acción", el col.loqueu on vulgueu. Cliqueu al "Botón de Acción" que ja està posat a la diapositiva i elegiu a quina pagina del PowerPoint voleu que aquest botó us porti.
Altra cosa que als infants els agrada molt es trobar coses amagades, amb un "Hipervinculo -->Acción" es poden fer dues accions.
  • Quan el mousse passa per sobre del objecte soni. (això despertarà la curiositat del nen)
  • Clicant a sobre surt una altra pantalla i... SORPRESA. ( interactivitat)

Per aconseguir això abans has de cobrir amb una "Formas" el que vols que faci l'acció (una finestra, una porta...) i llavors posar-li el "Hipervinculo".

DE TOTES FORMES REMENEU!!!!

Petons!!!!!!!!






1 comentarios:

*Lidia* ha dit...

Hola corasó!! :)
x fin podemos comentarnos mutuamente,jeje.
Ya sé q puedo poner fotos y esas cosillas,pero de momento no lo haré,así qda mas misterioso,jejeje.

Espero q ayer fuera bien el medico!
Necesito otra tarde de café y risas!!

Bsituuussss

 
Copyright © - Wordpress Themes
V'mour theme designed by boonage | yipguseng
Templates Novo Blogger