Tornar als records de la infància

dimecres, 16 d’abril del 2008









BENVINGUTS
AL JCLIC!!!!
Aquesta setmana en Mike ens a explicat l'últim treball que farem a la assignatura. Us enrecordeu de quan a l'escola feiem informàtica i ens possaven un programa molt bàsic de relacionar o de fer mot encreuats o simplement un trist trencaclosques? Doncs bé, el treball consisteix en fer 6 exercicis dintre d'un mateix projecte de treball.
El programa amb el qual es fan els exercicis es diu JCLIC. És molt fàcil d'utilitzar, a més, et faciliten tutorials per poder entendreu més bé.
Per poder treballar amb el JCLIC cal que el teu ordinador compti amb EL MOTOR JAVA. Els usuaris de microsoft, per defecte, no el tenim, ja que JAVA va ser creat per SUN MICROSYSTEM. Per dir-ho d'altra manera, LA COMPETÈNCIA!
Abans de treballar amb JCLIC cal descarregar-se el motor java. Es pot descarregar gratuitament a la pàgina:http://java.sun.com/.
Per saber si teniu el programa ja instalat, ho podeu veure quan obriu aquesta pàgina. A la safata de sistema surt una icona d'una tassa de cafè. Si no és així heu de descarregar el programa que diu " java machine" o un altre similar.
Si ja està instalat, visiteu la pàgina: http://clic.xtec.cat/ aquí podeu xafardejar el que volgueu i des de aquí es pot descarregar el JCLIC, abans de començar a treballar us recomanu que feu una passejada pels tutorials.
PETONS!!!!!!!

 
Copyright © - Wordpress Themes
V'mour theme designed by boonage | yipguseng
Templates Novo Blogger