Microsoft Excel

dilluns, 12 de maig del 2008




Realment el microsoft excel no és tan difícil d'utilitzar com molts pensem.
L'excel és una fulla de calcul que ens pot servir per estalviar-nos feina. Pels professionals de l'ensenyança els possaré unes pautes per calcular la mitjana de les notes. Als alumnes els servirà per comprovar si les notes estan ben calculades.
Al obrir excel, per defecte s'obre una quadrícula. Dons bé aquí s'han de escriures les dades corresponents als alumnes. A lésquerra i de manera verical es poden escriure els noms dels alumnes. A dalt i de manera vertical, es poden posar les pertinents anotacions (treball1, treball2, examen, final, ...)i sota d'aquests anar anotant les cifres corresponents. A l'ultima graella, sortiria la final. Un cop està el cursor a la celda cal introduir la formula per a que ho calculi. --->FORMULAS-->AUTOSUMAS-->PROMEDIO.
Això es pot fer també a través d'una formula escrita però és massa complexa per escriure-la aquí. Si la voleu saber posseu-vos en contacte amb mi.
Per insertar una gràfica d'estadística sobre la tabala que hem calculat. Seleccionar les dades-->INSERTAR-->GRÀFIQUES i ja està.
PETONS!!!

 
Copyright © - Wordpress Themes
V'mour theme designed by boonage | yipguseng
Templates Novo Blogger